70 të prekur në Malishevë

70 të prekur në Malishevë

Numri i të shëruarve në Komunën e Malishevës, të cilët kanë qenë të prekur me virusin COVID-19, ka arritur në 18 persona, pasi sonte është konfirmuar edhe një person i shëruar.

Bilanci i deritanishëm me COVID – 19 në Komunën e Malishevës, është si vijon: 70 të prekur, 1 i vdekur dhe 18 të shëruar.

Ndërsa në nivel vendi janë shëruar 71 persona, kurse numri i përgjithshëm i të prekurve ka shkuar në 423./21Media