Ministria e Shëndetësisë, bëri të ditur se gjatë 24 orëve të fundit nga 3353 testime të realizuara 1168 persona janë diagnostifikuar me virusin korona.

Shkup-513, Kumanovë-68, Dibër-6, Shtip-27, Prilep-77, Tetovë-65, Strugë-40, Veles-36, Manastir-58, Ohër-25, Kavadarc-29, Gostivar-30, Gjevgjeli- 5, Strumicë-33, Kriva Pallankë-5, Radovish-7, Krushevë-3, Koçan-19, Probishtip-1, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-3, Pehçevë-3, Berovë-3, Vallandovl-6, Vinic -5, Dellçevë-3, Kratovë-11, Sveti Nikollë-33, Kërçovë-42, Resnjë-4 dhe Negotinë-7.
Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 692 pacientë të shëruar nga Covid-19.

Shkup-394, Kumanovë-25, Shtip-27, Prilep-22, Tetovë-49, Veles-33, Manastir-14, Ohër-2, Kavadarc-12, Gostivar-22, Gjevgjeli-12, Strumicë-18, Kriva Pallankë -6, Radovish-3, Krushevë-1, Koçan-12, Probishtip-6, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Berovë-6, Vinic-2, Kratovë-1, Sveti Nikollë-3, Kërçovë-16, Resnjë-1 dhe Negotinë-2.

Ndërkaq betejën me virusin korona e kanë humbur 18 pacientë./TV21