Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të kaluara nga 1971 testime të realizuara 188 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona.

Shkup-44, Kumanovë-21, Dibër-1, Shtip-18, Tetovë-24, Strugë-21, Veles-1, Manastir-5, Ohër-6, Kavadarcë-3, Gostivar-23, Kriva Pallankë-1, Koçan-1, Probishtip-2, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-3, Kërçovë-10, Resnjë-1 dhe Negotinë-2.

Instituti i Shëndetit Publik sot ka regjistruar 268 persona të shëruar nga korona virusi. Shkup-105, Kumanovë-23, Dibër-2, Shtip-1, Prilep-1, Tetovë-41, Strugë-22, Veles-5, Manastir-3, Ohër-19, Gostivar-12, Radovish-1, Probishtip-3, Demir Hisar-1, Sveti Nikollë-12, Kërçovë-13 dhe Resnjë-4.

Betejën me virusin korona gjatë 24 orëve të fundit e kanë humbur 5 persona.