Përditshmëria e aktores turke

Përditshmëria e aktores turke

Gaye Trugut  apo siç njihet me rolin e saj si “Bahar” në serialin e njohur turk “Më fal” është një ndër aktoret më të pëlqyera në Turqi.

Aktorja Gaye Trugut  e cila si protagoniste e serialit ka fituar zemrat e shqiptarëve, në jetën e përditshme është krejtësisht ndryshe nga ajo çfarë e kemi parë  në serial.

Me veshje të thjeshta dhe shumë moderne mund ta shihni aktoren shumë të pëlqyer të serialit në fotot më poshtë./21Media