Një njeriu i duhen vetëm 7 sekonda për të krijuar përshtypjen e parë

Një njeriu i duhen vetëm 7 sekonda për të krijuar përshtypjen e parë

Në këtë hapsirë të shkurtër kohore, një person mund të bëj apo të thotë diçka pasojat negative të së cilit nuk do të mund të pëmirësohen për shtatë vjet.

Do t’ju sjellim një listë të përgatitur të gabimeve të paharrueshme të cilat shumica e njerëzve i bëjnë kur njoftohen me fytyra të reja, transmeton rtv21.tv

1.Mos tregoni gënjeshtra

2.Mos u mundoni të tregoheni i aftë

3.Mos u bëj shumë i hapur

4.Mos u frikëso nëse pauzon pak dhe nuk flet asgjë

5.Mos bëj shumë pyetje

Evitoni këto pesë gabime të mëdha kur takoni një person për herë të parë./21Media