Astrologët rendisin shenjat e mëposhtme si më xhelozët në Horoskop.

Luani

Është shenjë shumë besnike në dashuri dhe ka nevojë të dijë që partneri i tij është po aq besnik. Meqenëse vëmendja dhe lëvdatat janë të rëndësishme për luanët, është e lehtë për ta të bëhen xhelozë, madje mund të bëhen ‘mizorë’ nëse partneri i tyre distancohet nga gjestet romantike dhe vëmendja. Nëse partneri i tyre i bën lëvdata dikujt tjetër, ata ndihen edhe më keq, prandaj kini kujdes me një “Luan”.

Virgjëresha

Jo vetëm që janë kritikë ndaj të tjerëve, por janë edhe ndaj vetes së tyre. Thjesht kur imagjinojnë mungesën e besnikërisë, mund të bëhen paranojake. Nëse partneri juaj i përket kësaj shenje, kërkojini të mos analizojë çdo gjë që ndodh. Mënyra më e mirë për t’i treguar një Virgjëreshe që e doni është t’i pohoni dashurinë tuaj, të bëni veprime domethënëse dhe të gjeni gjithmonë mënyra të veçanta për t’i servirur dashurinë.