Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1697 teste të realizuara 194 persona janë diagnostikuar me virusin korona.

Shkup-77, Kumanovë-9, Dibër-3, Shtip-5, Prilep-11, Tetovë-16, Strugë-3, Veles-5, Manastir-6, Ohër-2, Kavadarc-3, Gostivar-5, Gjevgjeli-1, Strumicë-9, Kriva Pallankë-3, Radovish-6, Koçan-10, Probishtip-3, Berovë-1, Vallandovë-3, Vinicë-3, Dellçevë-2, Sveti Nikollë-5, Kërçovë-2 dhe Negotinë-1.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 158 pacientë të shëruar nga koronavirusi. Shkup-33, Kumanovë-8, Dibër-13, Shtip-3, Prilep-6, Tetovë-29, Strugë-2, Veles-6, Manastir-5, Ohër-1, Kavadarc-8, Gostivar-5, Gjevgjeli-1, Strumicë-14, Kriva Pallank-2, Radovish-1, Probishtip-1, Makedonski Brod-4, Berovë-5, Vallandovë-1, Vinicë-5 dhe Kërcovë-5.

Ndërsa dy pacientë e kanë humbur betejën me virusin korona./21Media