Agjentët kufitarë të Teksasit zbuluan 20 emigrantë të ilegalë, përfshirë dy fëmijë, duke u përpjekur të hynin në SHBA ndërsa ishin fshehur nën bordet e një rimorkio të hënën.

Agjenti i Shefit të Patrullës Austin Skero ndau imazhe të përpjekjes për kontrabandë që tregonte 18 të rritur dhe dy fëmijë të shtrirë njëri mbi tjetrin nën borde.

Skero konfirmoi se moshat e fëmijëve janë 10 dhe 15 vjeç. Është e paqartë nëse ata po udhëtonin vetëm, me prindërit e tyre apo me të afërmit e tjerë.

Një imazh tjetër tregon çanta masive dhe sende të tjera që ishin vendosur në krye të bordeve për të fshehur migrantët.

“Me rritjen e temperaturave, përpjekjet e kontrabandës si këto kanë një potencial të lartë për t’u bërë vdekjeprurëse”, tha Skero.

Gjithashtu është e paqartë nga po udhëtonin./21Media