Pamje mjaft interesante

Pamje mjaft interesante

Njerëzit kanë tendencë t’i krahasojnë gjërat gjatë gjithë kohës. Sipas shkencës, gjykimi njerëzor është, për nga natyra, krahasues dhe ne mbështetemi në këtë mënyrë të të menduarit për të vlerësuar një grup të gjerë situatash dhe cilësish.

Pra, imagjinoni një dorë njerëzore pranë skeletit të putrës së ariut, një ndërtesë para dhe pas një murale, ose një basketbollist pranë një gjimnasti.

Krahasimet vizuale mund të jenë vërtet marramendëse, kështu që këtu janë disa foto që konfirmojnë se kjo deklaratë është e vërtetë.

Më poshtë ju sjellim 20 krahasime të habitshme, që mund t’ju bëjnë të shihni botën nga një këndvështrim befasues./21Media