20 pacientë të infektuar me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës. nga spitali njoftojnë se 12 pacientë janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi, ndërsa 6 të tjerë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

“Aktualisht po trajtohen 20 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve, 12 pacientë janë në Oksigjeno terapi dhe nga këta 6 pacientë është në gjendje më të rëndë”, njoftojnë nga spitali.

Ndërsa gjatë vikendit, 606 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë̈ dhe nga këta 59 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.