20 persona që ishin të prekur me Covid-19 vdiqën brenda 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut, ndërsa u konfirmuan edhe 815 raste të reja me Covid-19.

Rastet e reja: Shkup-329, Kumanovë-37, Dibër-1, Shtip-26, Prilep-46, Tetovë-51, Strugë-28, Veles-24, Manastir-52, Ohër-28, Kavadarc-31, Gostivar-36, Gjevgjeli- 9, Strumicë-20, Kriva Pallankë-12, Radovish-12, Krushevë-2, Koçan-9, Probishtip-3, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-2, Pehçevë -1, Berovë-5, Vallandovë-5, Vinic-1, Dellçevë-4, Kratovë-1, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-6, Resnjë-9 dhe Negotinë-19.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit regjistroi edhe 396 pacientë të shëruar nga Covid-19./21Media