Sot tek lapidari i vëllezërve Fazliu do të bëhen homazhe

Sot tek lapidari i vëllezërve Fazliu do të bëhen homazhe

Më 7 maj të vitit 1998 në vendin e quajtur Bogiqe të Malit të Zi kishte rënë heroikisht Bahri Fazliu.

Fazliu ishte anëtar i LKÇK-së dhe pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Për disa vjet jetoi në ilegalitet dhe ishte kryeredaktor i revistës “Çlirimi” e cila botohej nga LKÇK-ja.

Bahri Fazliu ishte vëlla i heroit Fahri Fazliut,  i cili më 2 nëntor të vitit 1989 bashkë me Afrim Zhitinë kishin rënë heroikisht në një betejë me policinë serbe në lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë.

Për nder të 20 vjetorit të rënies sot tek lapidari i vëllezërve Fazliu do të bëhen homazhe dhe nderime për veprën e tyre.