Të sensibilizohet edhe më shumë çështja e të pagjeturve

Të sensibilizohet edhe më shumë çështja e të pagjeturve

Komisioni Qeveritar për Persona të Pagjetur është duke u përgatitur për të shënuar 30 gushtin, Ditën Ndërkombëtare për të Pagjeturit. Për këtë qëllim është formuar edhe një këshill organizativ, ndërkaq aktivitetet e planifikuara për 30 gusht do të fillojnë me një marsh në kryeqytet nën moton “20 vjet pritje, dhimbje dhe krenari”./21Media