21 persona që ishin të prekur me Covid-19 vdiqën, u konfirmuan 565 raste të reja, ndërsa u shëruan 154 persona nga Covid-19 në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut.

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1325 teste të realizuara, 565 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-230, Kumanovë-35, Shtip-13, Prilep-65, Tetovë-39, Strugë-1, Veles-27, Manastir-15, Ohër-3, Kavadarc-10, Gostivar-27, Gjevgjeli-13, Strumicë-17, Kriva Pallankë-6, Radovish-7, Krushevë-3, Koçan-15, Probishtip-3, Berovë-4, Vallandovë-3, Vinicë-3, Dellçevë-2, Kratovë-6, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-3, Resnjë-1 dhe Negotinë-9.

Në 24 orët e fundit Instutit i Shëndetit Publik regjistroi 154 pacientë të shëruar.

Shkup-58, Shtip-7, Prilep-9, Tetovë-6, Strugë-8, Veles-7, Manastir-11, Ohër-11, Kavadarc-5, Gostivar-6, Strumicë-9, Koçan-5, Probishtip-2, Demir Hisar-1, Berovë-1, Vallandovë-2, Vinicë-1, Sveti Nikollë-2 dhe Negotinë-3.

Ndërsa, vdiqën 21 persona që ishin të pekur me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit.

Shkup-6, Tetovë-5, Kumanovë-1, Veles-2, Bogdancë-2, Manastir-1, Radovish-1, Prilep-1, Ohër-1 dhe Shtip-1, raporton TV21./21Media