Vajzat ndonjëherë ngarkojnë në internet imazhe provokuese, por qesharake të tyre.

Imazhet e tyre qesharake, të situatave të ndryshme zbulojnë rëndësinë pas ndriçimit të mirë dhe këndit të duhur.

Fotografitë e vajzave, të publikuara në internet janë me të vërtetë ndryshe dhe të çuditshme, nga fotot normale të tyre.

Më poshtë shikoni disa foto, të marra nga Bright Side, të cilat janë mjaft qesharake./21Media