Shtëpia në të cilën ndodhi masakra tashmë është shndërruar në Muze

Shtëpia në të cilën ndodhi masakra tashmë është shndërruar në Muze

Sot bëhen 21 vjet që kur dora e kriminelëve serbë morën jetën e 23 civilëve të pafajshëm në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicë.

Forcat serbe më 15 prill të vitit 1999, pasi kishin mbledhur rreth 80 persona në shtëpinë e Mustafë Sahitit, kishin nisur torturimin e tyre dhe vranë 23 shqiptarë në gjithë lagjen. Shtëpia në të cilën ndodhi masakra tashmë është shndërruar në Muze.