Grajçevci: Beogradi është adresa për çështjen e personave të zhdukur.-Demolli: Mosangazhimi i institucioneve është i papranueshëm

Grajçevci: Beogradi është adresa për çështjen e personave të zhdukur.-Demolli: Mosangazhimi i institucioneve është i papranueshëm

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e të Zhdukurve. Në Kosovë 21 vjet pritje dhe dhimbje. Familjarët kërkojnë trysni më serioze ndaj Serbisë që më në fund të zgjidhet kjo çështje e ndjeshme./21Media