Janë arrestuar 9 persona

Janë arrestuar 9 persona

67 aksidente me të lënduar kanë ndodhur vetëm gjatë ditës së djeshme në gjithë territorin e Kosovës.

Policia e Kosovës njofton se prej këtyre aksidenteve 22 kanë qenë më të lënduar.

Po ashtu sipas policisë vetëm dje janë shqiptuar 1449 tiketa në trafik.

Janë arrestuar 9 persona prej të cilëve 4 janë në mbajtje dhe 5 në vuajtje të dënimit./21Media