James Fridman është një dizajner grafik nga Londra. Ai është i famshëm për pranimin e kërkesave nga njerëzit nga e gjithë bota dhe përmbushjen e tyre në mënyrën e tij: duke ekzagjeruar dëshirat e njerëzve, duke i marrë fjalët e tyre shumë fjalë për fjalë, ose…

Pavarësisht këtij arti sarkastik ka më shumë se një milion fansa në të gjithë botën dhe ata i dërgojnë vazhdimisht foto. Ndoshta ata thjesht duan të sfidojnë krijimtarinë e tij?, shkruan Bright Side.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe qesharake, të cilat mbase mund të ndikojnë në disponimin tuaj./21Media