Nuk respektuan masat për parandalimin e përhapjes së covid-19

Nuk respektuan masat për parandalimin e përhapjes së covid-19

22 të arrestuar për mosrespektim të masave për parandalimin e shpërndarjes së Covid-19

Policia e Kosovës vetëm dje ka arrestuar 22 kosovarë në qytete të ndryshme, për mos-respektimin e vendimit për parandalimin e përhapjes së covid-19.

Në raportin 24 orësh, evidentohet raste të tilla, ka pasur në rajonet e Prishtinës, Gjakovës, Mitrovicës, Prizrenit dhe Gjilanit.

Të gjithë të arrestuarit, me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregullt./21Media