Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut informoi se gjatë 24 orëve të fundit vdiqën 24 persona që ishin të prekur me Covid-19, ndërsa u konfirmuan 913  raset të reja me Covid-19.

Shkup-459, Kumanovë-25, Dibër-1, Shtip-18, Prilep-78, Tetovë-44, Strugë-11, Veles-79, Manastir-33, Ohër-37, Kavadarc-24, Gostivar-9, Gjevgjeli- 3, Strumicë-26, Kriva Pallankë-3, Radovish-3, Krushevë-3, Koçan-8, Probishtip-2, Demir Hisar-3, Pehçevë-1, Berovë-1, Vallandovë-2, Vinicë-4, Dellçevë- 10, Kratovë-5, Sveti Nikollë-9, Kërçovë-5, Resnjë-2 dhe Negotinë-5.

Instutit i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit regjistroi 421 pacientë të shëruar nga Covid-19.

Shkup-199, Kumanovë-18, Shtip-15, Prilep-25, Tetovë-25, Strugë-6, Veles-11, Manastir-7, Ohër-14, Kavadarc-15, Gostivar-11, Gjevgjeli-16, Strumicë- 26, Radovish-5, Krushevë-1, Koçan-1, Probishtip-2, Makedonski Brod-1, Berovë-4, Vaklandovë-1, Sveti Nikollë-7, Kërçovë-7 dhe Negotinë-4.

Në 24 orët e fundit vdiqën 24 persona, të cilët ishin të prekur me Covid-19.

Strumicë-6, Prilep-4, Veles-3,Ohër-3, Shkup-2, Manastir-2, Gostivar-2, Kumanovë-1 dhe Probishtip-1, raporton TV21./21Media