Martesa është një nga ngjarjet më emocionuese në jetën dhe një nga ditët më të bukura, por edhe vështira për nusen.

Ka aq shumë gjëra të ndryshme që duhet të bëhen, sa që është e lehtë të “dështosh”. Por, nëse punësoni një profesionist si Arbër Bytyqi, çdo vajzë do të ketë mundësi të ndihet si princeshë e vërtetë, shkruan Bright Side.

Më poshtë ju sjellim disa nga transformimet e mahnitshme të grimerit të talentuar kosovar, Arbër Bytyqit, për grimet e të cilit Bright Side ka shkruar edhe më parë./21Media