Fotot që tregojnë fuqinë e vërtetë të grimit!

Fotot që tregojnë fuqinë e vërtetë të grimit!

Grimi i duhur mund të jetë një mjet i shkëlqyeshëm për t’ju ndihmuar të shpreheni, të rritni vetëbesimin dhe të shkëlqeni.

Grimi ndonjëherë është aq i fuqishëm sa që mund të ndryshojë pamjen e një gruaje plotësisht. Dhe siç thoshte Francois Nars: “Trajtoni grimin tuaj si bizhuteri për fytyrën. Luaj me ngjyra, forma dhe strukturë – mund të të shndërrojë ”.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të grave, para dhe pas grimit, të mbledhura nga bright side, të cilat janë magjepsëse. Ato tregojnë talentin e artistëve të vërtetë./21Media