Familja i jep fund kërkimit, do t’i bëjnë varr dhe memorial

Familja i jep fund kërkimit, do t’i bëjnë varr dhe memorial

Remzi Hoxha është emër i shquar i lëvizjes atdhetare në përpjekjet e hershme për liri dhe pavarësi të Kosovës. Ai para 25 vjetësh u zhduk në Shqipëri. Familja Hoxha sot i dha fund kërkimit të eshtrave të Remzi Hoxhës. Vendosi që vitin e ardhshëm t’i bëjnë varr pa eshtra dhe një memorial me emrin e tij.(Teksti- Fitore ADEMI, kamera- Fatos VESELI)./21Media