1198 të infektuar me koronavirus janë regjistruar brenda 24 orëve në Maqedoninë e Veriut, informon ministria e Shëndetësisë. Në Institutin për Shëndet Publik janë regjistruar 621 pacientë të shëruar, ndërsa betejën me koronavirus e kanë humbur 26 pacientë. Viktimat janë nga Shkupi, Kumanova, Shtipi, Prilepi, Tetova, Struga, Velesi,Manastiri, Ohri dhe nga Gostivari.

Sipas të dhënave të fundit të ministrisë së Shëndetësisë, në Maqedoni janë 19586 raste aktive.

Prej fillimit të pandemisë në Maqedoni gjithsej janë regjistruar 51213 të infektuar me Covid-19, 30204 pacientë të shëruar dhe 1423 pacientë kanë humur jetën./21Media