Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2667 testime të realizuara, 978 persona kanë rezultuar pozitivë me Covid-19.

Shkup-392, Kumanovë-51, Dibër-6, Stip-18, Prilep-29, Tetovë-95, Strugë-10, Veles-48, Manastir-36, Ohër-31, Kavadarc-22, Gostivar-49, Gjevgjeli- 14, Strumicë-21, Kriva Pallankë-8, Radovish-6, Krushevë-2, Koçan-32, Probishtip-8, Demir Hisar-6, Makedonski Brod-1, Pehçevë-1, Berovë-9, Vallandovë-3, Vinic[ -12, Delçevë-12, Kratovë-6, Sveti Nikollë-8, Kërçovë-20, Resnjë-8 dhe Negotinë-14.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 24 pacientë të shëruar.

Shkup-9, Kumanovë-2, Shtip-5, Manastir-4, Kavadarc-1, Vinic[-1, Resnjë-2.

Betejën me virusin korona në 24 orët e fundit e kanë humbur 26 pacientë.

Shkup-4, Prilep-4, Tetovë-4, Ohër-3, Manastir-2, Veles-2, Kumanovë-1, Strugë-1, Shtip-1, Gjevgjeli-1, Strumicë-1, Koçan-1, Delçevë-1./21Media