Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1999 teste dhe janë regjistruar 530 raste të reja me Covid-19. Shkup-229, Kumanovë-37, Shtip-10, Prilep-37, Tetovë-5, Strugë-13, Veles-14, Manastir-24, Ohër-28, Kavadar-32, Gostivar-13, Gjevgjeli-9, Strumicë-18, Kriva Pallankë-7, Radovish-4 Krushevë-1, Kocaçi-5, Demir Hisar-1, Pehçevë -8, Berovë-2, Vallandov-3, Vinicë-2, Kratovë-3, Sveti Nikollë-1, Kërçovë-4, Resnjë-8, Negotinë-12.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 538 pacientë të rikuperuar nga virusi. Pacientët janë si vijon: Shkup-259, Kumanovë-24, Dibër-11, Shtip-14, Prilep-25, Tetovë-32, Veles-17, Manastir-19, Kavadar-21, Gostivar-18 , Gjevgjeli-11, Strumicë-15, Kriva Pallankë-6, Radovish-8, Koçani-6, Probishtip-2, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-3, Pehçevë-2, Berovë-5, Vallandovë-3, Vinica- 2, Kratova-1, Sveti Nikolla-8, Kërçovë-7, Resnjë-2 dhe Negotinë-15.

26 pacentë kanë vdekur,, shtatë pacientë nga Shkupi (79, 75, 68, 78, 70, 84 dhe 83), një nga Kumanova (69), katër nga Prilep (68, 88, 50 dhe 71), një nga Tetova (53) ), tre nga Struga (56, 84 dhe 81), dy pacientë nga Manastiri (62 dhe 74), tre nga Ohri (66, 65 dhe 79), dy nga Gostivari (68 dhe 82), dy nga Strumica (74 dhe 62) ) dhe një pacient nga Dellçeva (56). Pacientët kanë vdekur në spital./TV21