Siç ka vërtetuar Kiah Twisselman, rezultatet më të mira për humbjen e peshës nuk vijnë nga “llogaritja e fasulit”, nga dietat ose nga kufizimet e ashpra të ushqimit, por nga vetë dashuria dhe durimi.

27-vjeçarja filloi me rregullat e saj pothuajse 2 vjet më pare. Ajo vendosi të ndiqte planin për pesë zakone të thjeshta: U zgjua heret, lëvizi trupin e saj 30 minuta në ditë, pinte më shumë ujit dhe përdori ushqim të shëndetshëm. Dhe ajo që është edhe më e mahnitshme është se ajo e ka bërë këtë pa e vendosur kurrë këmbën në palestër, transmeton rtv21.tv.

Ajo filloi në tetor të viti 2018, dhe deri në janar 2019, ajo kishte arritur tashmë të humbiste 11 kilogramë, rezultati e frymëzoi atë që të vendosë një sfidë më të madhe dhe më të kënaqshme të humbjes së 54 kg deri në tetorin e ardhshëm./21Media