Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka bërë tëditur  se në Qendrën Klinike Universitare (QKUK) dhe në spitalet e përgjithshme rajonale po trajtohen 550 pacientë, prej të cilëve 286 janë raste të konfirmuara me COVID-19.

Sipas raporteve nga klinikat dhe spitalet e përgjithshme, 14 pacientë janë në gjendje të rënduar me 14 respiratorë, e po ashtu 32 të tjerë me CPAP, që janë me gjendje të rëndë shëndësore.

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovës janë rregjistruar 241 raste të reja me koronavirusi, ndërsa 143 persona janë shërar. /21Media