Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 2827 testime të realizuara, 883 persona janë diagnostifikuar me virusin korona.

Shkup-345, Kumanovë-37, Dibër-10, Shtip-32, Prilep-54, Tetovë-32, Strugë-21, Veles-39, Manastir-36, Ohër-34, Kavadarc-29, Gostivar-19, Gjevgjeli- 32, Strumicë-44, Kriva Pallankë-7, Radovish-12, Krushevë-1, Koçan-25, Probishtip-2, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1, Pehçevë -4, Vallandovë-8, Vinic-5, Dellçevë -1, Kratovë-3, Sveti Nikollë-12, Kërçovë-16, Resnjë-4 dhe Negotinë-17.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 536 pacientë të shëruar nga korona virusi, ndërkaq 29 pacientë nuk kanë mundur të fitojnë betejën me Covid-19./TV21