Një djalë 30-vjeçar nga Afrika e Jugut, sa ka qenë në faza të ndryshme bllokimi për shkak të pandemisë që nga fundi i marsit fillojë të bëjë kolazhe me revista të vjetra.

Ai tha se ishte aq shumë argëtuese dhe aq përmbushëse sa vazhdoi dhe nuk u ndalë akoma shkruan rtv21.tv.

“Unë nuk kam një punë të qëndrueshme para mbylljes dhe puna që bëra kam për shkak të bllokimit, kështu që unë në thelb kam kaluar tërë ditën duke bërë kolazhe, duke filluar me ato të kartolinave. Tani kolazhi më i madh që kam bërë është rreth A2 — një komision i bazuar në një poster filmi”, tha ai.

Disa nga kolazhet e tij tani më janë shitur./21Media