Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 450 testime të realizuara për të dyshuar të prekur me virusin korona, 11 persona kanë rezultuar pozitiv.

Shkup-3, Kumanovë-1, Tetovë-1, Gostivar-1, Gjevgjeli-1, Kriva Pallankë-1, Berovë-1, Vinicë-1 dhe Dellçevë-1.

Instituti i Shëndetit Publik 24 orët e fundit ka regjistruar 95 pacientë të shëruar nga korona virusi.

Shkup-44, Shtip-16, Prilep-3, Veles-2, Kavadarc-4, Gostivar-2, Gjevgjeli-1, Strumicë-2, Koçan-2, Probishtip-1, Makedonski Brod-2, Vinicë-3, Sveti Nikollë-11, Kërçovë-1 dhe Negotinë-1.

Betejën me virusin korona në 24 orët e fundit e kanë humbur tre pacientë. Gostivar-1, Prilep-1 dhe Vinicë-1./TV21