30 punonjës shëndetësorë të vdekur, mbi tre mijë të infektuar

 

 

Janë çdo ditë në vijën e parë të frontit duke e luftuar koronavirusin. Që nga fillimi i pandemisë e deri më tani  30 punonjës shëndetëorë të vdekur nga COVID-19 , prej tyre 18 mjekë, ndërsa mbi tre mijë punonjës shëndetësorë të infektuar.

Përfaqësues të profesionistëve shëndetësorë vlerësojnë se ndër shkaqet e infektimit dhe vdekjeve të tyre janë masat mbrojtëse jo adekuate dhe orari i stërzgjatur i punës./21Media

(Përgatiti: Valmira Hoti)

Back to top button