Ministria e Shëndetësisë, së Maqedonisë së Veriut informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2824 testime të realizuara, 1100 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-439, Kumanovë-56, Dibër-5, Shtip-42, Prilep-52, Tetovë-58, Strugë-29, Veles-27, Manastir-73, Ohër-32, Kavadarc-51, Gostivar-68, Gjevgjeli- 5, Strumicë-33, Kriva Pallankë-15, Radovish-5, Krushevë-2, Koçan-23, Probishtip-3, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-4, Pehçevë-1, Berovë-1, Vallandovë-1, Vinic -2, Delçevë-3, Kratovë-2, Sveti Nikollë-17, Kërçovë-16, Resnjë-10 dhe Negotinë-22.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 585 pacientë të shëruar, ndërkaq 30 pacientë kanë humbur betejën me virusin korona./TV21