Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut bëri të ditur se gjatë 24 orëve të fundit nga 3042 testime të realizuara 947 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-530, Kumanovë-30, Dibër-3, Shtip-15, Prilep-38, Tetovë-54, Strugë-18, Veles-22, Manastir-43, Ohër-43, Kavadarc-8, Gostivar-25, Gjevgjeli- 3, Strumicë-23, Kriva Pallankë-4, Radovish-7, Krushevë-2, Koçan-3, Probishtip-8, Demir Hisar-4, Makedonski Brod-5, Pehçevë-1, Berovë-2, Vallandovë-2, Vinic -1, Delçevë-5, Kratovë-4, Sveti Nikollë-8, Kërçovë-25, Resnjë-8 dhe Negotinë-3.

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 691 pacientë të shëruar nga Covid-19.

Shkup-301, Kumanovë-45, Shtip-13, Prilep-34, Tetovë-51, Strugë-4, Veles-29, Manastir-16, Ohër-24, Kavadarc-23, Gostivar-20, Gjevgjeli-13, Strumicë- 40, Kriva Pallankë-8, Radovish-8, Krushevë-1, Koçan-13, Probishtip-8, Makedonski Brod-1, Berovë-4, Vallandovë-2, Vinic-4, Kratovë-5, Sveti Nikollë-5, Kërçovë -11, Resnjë-7 dhe Negotinë-1.

Betejën me virusin korona në 24 orët e fundit e kanë humbur 30 pacientë.

Shkup-6, Kumanovë-5, Tetovë-5, Kavadarc-5, Prilep-3, Radovish-2, Shtip-1, Manastir-1, Gostivar-1, Koçan-1./TV21