31 vjeçarja Eldina Jaganjac nga Danimarka ka vendosur që të jetë krejt origjinale pa bërë asnjë ndryshim te vetja e saj.

Në vitin 2020 ajo mori në vendim shumë të rëndësishëm, hodhi piskatoren e saj dhe që prej atij momenti nuk u depilua më.

Pavarësisht çfarë thanë të tjerët 31-vjeçarja po vazhdon me “misionin” e saj për të qëndruar sa më natyrale.

“Nëse një burrë nuk rruhet dhe nuk i heq vetullat, askush nuk e vëren ose nuk e komenton, nuk është asgjë e jashtëzakonshme”-tha ajo.

Tashmë ajo ndihet e çliruar dhe tha se “Tani do të përqendrohem në detyrat dhe qëllimet e mia dhe jo më te mënyra si dukem”.