Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 32 aksidente. Policia e Kosovës njofton se 11 aksidente kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 21 të tjera me dëme materiale.

Policia po njoftoi se ka shqiptuar 799 gjoba kundërvajtëse ndaj pjesëmarrësve në komunikacion, që kanë thyer rregullat e trafikut./21Media