Një arkitekt e ka shndërruar shtëpinë e tij në një pyll me bimë të rralla dhe të pazakonta.

Jason Chongue, nga Melburni, ka një koleksion mahnitës me gjelbërim me më shumë se 400 bimë të forta që janë bërë pjesë e dekorit.

Me pak hapësirë të jashtme për të punuar, dizajneri 32-vjeçar solli kopshtarinë e tij brenda dhe ka mbushur çdo cep të shtëpisë së tij me bimë në vazo dhe të varura të të gjitha formave dhe madhësive, transmeton rtv21.tv.

“Mbushja e shtëpisë time me bimë ishte një rezultat organik i mungesës së hapësirës së jashtme të mjaftueshme për të ushqyer fiksimin tim të kopshtarit”, tha ai.

Ai tregoi se disa bimë që ka tani janë që nga fëmijëria e tij, ndërsa të tjerat janë shtesa dhe të tjerat janë transferuar./21Media