MKRS mbështet financiarisht Federatat sportive

MKRS mbështet financiarisht Federatat sportive

Ministria e Kulturës Rinisë dhe e Sportit ndihmon asociacionet sportive. 38 Federata kanë përfituar mbështetje financiare nga fondi i pandemisë. Me këtë rast janë nënshkruar kontratat për ndarjen e mjeteve.(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media