Ata dy vjet do të shpërbëjnë në Kosovë pa pagesë

Ata dy vjet do të shpërbëjnë në Kosovë pa pagesë

38 vullnetarë të rinj të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, bënë betimin solemen të shërbimit të tyre për 2 vite në Kosovë. Vullnetarët e rinj kanë përfunduar trajnimin e tyre 10 javësh për gjuhën, kulturën, si dhe trajnime teknike në Komunën e Kamenicës dhe në fshatrat përreth./21Media