Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut bëri të ditur se në 24 orët e fundit vdiqën 39 persona, të cilët ishin të prekur me Covid-19, ndërsa, u konfirmuan edhe 1 mijë e 237 raste të reja,  nga 3200 testime të ralizuara.

Shkup-506, Kumanovë-34, Shtip-55, Prilep-91, Tetovë-51, Strugë-31, Veles-67, Manastir-30, Ohër-26, Kavadarc-31, Gostivar-75, Gjevgjeli-23, Strumicë- 38, Kriva Pallankë-8, Radovish-11, Krushevë-12, Koçan-15, Probishtip-3, Demir Hisar-7, Makedonski Brod-4, Berovë-1, Vallandovë-6, Vinic-3, Dellçevë-2, Kratovë -5, Sveti Nikollë-24, Kërçovë-36, Resnjë-13 dhe Negotinë-29.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit regjistroi 48 pacientë të shëruar nga Covid-19.

Shkup-284, Kumanovë-49, Shtip-32, Prilep-61, Tetovë-69, Strugë-5, Veles-51, Manastir-28, Ohër-13, Kavadarc-14, Gostivar-35, Gjevgjeli-12, Strumicë- 25, Kriva Pallankë-7, Radovish-8, Krushevë-1, Koçan-15, Probishtip-8, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-3, Berovë-4, Vallandovë-3, Dellçevë-5, Sveti Nikollë-8, Kërçovë-1, Resnjë-1 dhe Negotinë-5.

Ndërkaq, vdiqën 39 pacientë, që ishin të prekur me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit, raporton TV21./21Media