Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se në 24 orët e fundit nga 3349 testime të realizuara 1288 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-570, Kumanovë-57, Dibër-8, Shtip-44, Prilep-78, Tetovë-56, Strugë-28, Veles-32, Manastir-53, Ohër-30, Kavadarc-30, Gostivar-85, Gjevgjeli- 21, Strumicë-34, Kriva Pallankë-5, Radovish-13, Krushevë-1, Koçan-28, Probishtip-10, Demir Hisar-7, Makedonski Brod -3, Berovë-3, Vallandovë-2, Vinic-11, Delçevë -9, Kratovë-3, Sveti Nikollë-12, Kërçovë-22, Resnjë-11 dhe Negotinë-22.

Instituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 1078 pacientë të shëruar nga korona virusi.

Shkup-407, Kumanovë-33, Stip-32, Prilep-36, Tetovë-36, Strugë-63, Veles-30, Manastir-144, Ohër-52, Kavadarc-27, Gostivar-19, Gjevgjeli-10, Strumicë- 19, Kriva Pallank-7, Radovish-5, Krushevë-4, Koçan-11, Probishtip-5, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-2, Berovë-3, Vallandovë-2, Vinic-6, Delçevë-7, Kratovë -3, Sveti Nikollë12, Kërçovë-72, Resnjë-14 dhe Negotinë-14.

Ndërkaq 39 pacientë e kanë humbur betejën me virusin korona në 24 orët e fundit./TV21