A keni dëgjuar ndonjëherë për këto tretmane?

A keni dëgjuar ndonjëherë për këto tretmane?

Njerëzit në mbarë botën kanë shpikur mënyra të ndryshme për t’u kujdesur për mendjen, trupin dhe shpirtin e tyre.

Nëse do të ndaleshit të shikonit rreth e rreth botës, atëherë do të gjenit se njerëzit kanë zbuluar të gjitha llojet dhe mënyrat interesante për të përmirësuar shëndetin dhe bukurinë e tyre, shpesh të ofruara nga qendrat e tyre lokale të bukurisë dhe mjekësisë.

Rtv21.tv, ua sjellë katër mënyrat më të çuditshme të cilat përdoren nga njerëzit anë e mbanë botës:

Tretman i fytyrës me kërmilla ofrohet në Tajlandë

Apiterapia- ndihmonë në shërimin e infeksioneve

Tretmane trupi me birra

Gota të nxehta në kuadër të tretmaneve të akopunturës

Këto tretmane po përhapen çdo ditë e më shumë anë e mbanë botës, madje thuhet se janë mënyrat më efikase dhe pa efekte anësore për t’u dukur sa më bukur./21Media