Në shkollën e mesme e lartë  “Ruzhdi Berisha” në Dragash katër mësimdhënës dhe një nxënëse kanë rezultuar pozitivë me COVID-19.

Komuna e Dragashit përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se procesi mësimor do të vazhdojnë në skenarin C (mësimi në distancë ). Ndërsa, mësimi sipas skenarit A (me prezencë në shkollë) rifillon me datë 02.11.2020.

Mësimi në këtë shkollë ishte ndërprerë sot për shkak të rasteve të dyshimta me COVID-19. /21Media

19.10.2020 (e hënë )

Të nderuar prindër, të dashur nxënës dhe staf i shkollës “Ruzhdi Berisha” në Dragash, pas…

Posted by Komuna e Dragashit on Monday, 19 October 2020