Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1831 testime të realizuara, 243 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-98, Kumanovë-11, Shtip-7, Prilep-12, Tetovë-2, Strugë-9, Veles-3, Manastir-5, Ohër-5, Kacadarc-4, Gostivar-5, Gjevgjeli-5, Strumicë-21, Kriva Pallank-2, Radovish-9, Koçan-11, Probishtip-1, Demir Hisar-1, Berovë-9, Dellçevë-1, Kërçovë-2 dhe Resnjë-5.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 100 pacientë të shëruar nga korona virusi.

Shkup-39, Kumanovë-3, Shtip-2, Tetovë-3, Prilep-3, Strugë-4, Veles-7, Manastir-3, Ohër-3, Kavadarc-2, Gostivar-6, Gjevgjeli-2, Strumicë-10, Probishtip-1, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1, Berovë-1, Dellçevë-1, Kërçovë-2 dhe Resnjë-5.

Betejën me virusin korona gjatë 24 orëve të fundit e kanë humbur katër pacientë. /TV21