405 tiketa për mosrespektim të masave antiCOVID

1 min read

Në 24 orët e fundit, Policia e Kosovës ka shqiptuar 405 tiketa për mosrespektim të masave kundër COVID-19.

Ndërsa për shkelësit e rregullave në komunikacion, Policia ka shqiptuar 1 mijë e 483 tiketa trafiku.

Gjatë këtyre orëve janë regjistruar 14 aksidente me të lënduar dhe 39 aksidente me dëme materiale.

Janë arrestuar 21 persona, 19 persona janë dërguar në mbajtje dhe një person në vuajtje të dënimit./21Media