MSH prezanton manulin për mbrojtje nga përhapja e COVID-19

MSH prezanton manulin për mbrojtje nga përhapja e COVID-19

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka prezantuar manualin për mbrojtjen nga përhapja e koronavirusit, Ministri Zemaj tha se ky manual do të jetë i përkohshëm dhe  ka për qëllim mbrojtjen e qytetarëve dhe bizneseve nga përhapja e Covid-19. Ky manual vlen pwr bizneset dhe qytetarët, qtw cilwt i informon me rekomandim të IKShP-së.(Teksti- Kujtesa Bajrami FANA, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media