Të hënë fillon edicioni i 38-të Seminarit të Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Të hënë fillon edicioni i 38-të Seminarit të Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare vazhdon të ruajë traditën e vet. Këtë të hënë kur edhe zyrtarisht hapet edicioni i 38-të, seminari mbush 45 vjet. Seminari do të mbledhë në Prishtinë studiues të shumtë nga vende të ndryshme./21Media