476 milionë euro borxhi i bizneseve në ATK

ATK grumbulloi mbi 355 milionë euro të hyra, mbi 26 milionë më shumë se planifikimi
476 milionë euro është borxhi i bizneseve ndaj ATK-së. Ndërsa ky institucion
për gjashtë muajt e parë të këtij viti ka mbledhur mbi 355 milionë euro të hyra. Të dhënat u prezantuan nga drejtori, Ilir Murtezaj, sipas të cilit, në rritjen e të hyrave ndikoi fuqizimi i kontrollit të brendshëm dhe rritja e efikasitetit në mbledhjen e borxheve./21Media

Back to top button