5 fëmijë dolën pozitiv me COVID-19

1 min read

Në 24 orët e fundit 5 fëmijë dolën pozitiv me COVID-19 në Kosovë, duke e çuar në 3 mijë e 553 numrin e përgjithshëm të të infektuarve të grupmoshës 0 deri në 9 vjeç.

Rastet pozitive janë nga komunat: 2 në Gjilan, 1 në Fushë Kosovë, 1 në Podujevë dhe 1 në Lipjan.

Tre nga 5 fëmijët e infektuar gjatë 24 orëve të fundit janë të gjinisë femërore, kurse 2 të asaj mashkullore.

Ndryshe, nga 2 mijë e 912 viktima të COVID-19 në nga marsi i vitit të kaluar, prej tyre 5 ishin fëmijë të grupmoshës 0 deri në 9 vjeç./21Media